Tijd voor nieuwe energie & meer grip op jouw leven?

Op papier en op social media ziet je leven er zorgeloos uit, maar stiekem vraag je je af of dat wat je nu doet je echt gelukkig maakt. Heb ik de juiste studie gekozen, is dit de baan die bij mij past en ben ik zwak als ik zeg dat ik veel druk voel? Maak je geen zorgen, je bent echt niet de enige waarbij deze vragen spelen. Máár het is wel tijd om aandacht te besteden aan deze of soortgelijke vraagstukken.

The Agents Academy.

De Academy.

De Agents academy stimuleert jou om op zoek te gaan naar datgene waar jij energie van krijgt en waar jij gelukkig van wordt. We leren je te vertrouwen op je talenten, nieuwe mogelijkheden ontdekken en uitdagingen aan te gaan. Iedereen brengt andere kwaliteiten en ervaringen mee. Daarom staat teamwork binnen The Agents Academy centraal. Wij geloven dat we van en met elkaar kunnen leren.

De journey.

Tijdens de Agent Academy nemen we je mee op een reis waarin jij aan de slag gaat met jouw persoonlijke vraagstuk(ken). Dit doen we aan de hand van 4 lifeskills die centraal staan gedurende het programma. Tijdens de reis maak jij deze lifeskills je eigen. Uiteindelijk zal jij de deur uit gaan als een agent of change van je eigen vraagstukken die je nu, maar ook in de toekomst tegen zal komen.

Onze programma's.

De Academy - in 'ons' huis.

Begin als individu en sluit je aan bij een nieuw team!​​ De Agents Academy start elke 3 maanden met een nieuwe groep jonge Agents. Je bent altijd welkom om lid te worden van de club! Je begint als individu, maar beëindigt het programma als een team. Wil je weten wanneer we met een nieuwe groep starten en in contact komen met de Agents van dit programma? Of wil je meer weten, kom dan eens langs voor een kop koffie.

De Academy - op locatie.

Wij vinden dat binnen elke opleiding de Agents Academy moet worden geïntegreerd. Je life-skills zijn super belangrijk en waardevol voor je studieloopbaan. Daarom kun je beginnen met je klas, studiejaar of zelfs met je studentenvereniging. Op jullie tijd, bij jouw mensen en bij je thuis. Wij geloven dat alles mogelijk is, zolang je maar wilt. Wil je weten wat uw mogelijkheden zijn?

Dit wil jij toch ook?

Yes, dat wil ik.

Zien we je snel?

Attitude affects outcome.

Oude Boteringestraat 47, 9712 GD Groningen

+31 622943959

hello@theagentsacademy.nl

Oude Boteringestraat 47, 9712 GD Groningen

+31 622943959

seeyousoon@theagentsacademy.nl

© 2021 All rights reserved – Privacy Policy | Site design by Agents of Change